Becoming recommended by

Välkommen till ”Becoming Recommended by”, podcasten som djupdyker i den ständigt föränderliga världen av rekrytering och HR. Följ med Tove Oldebäck när hon, tillsammans med kollegor, branschexperter och ledare, guidar dig genom den labyrint av utmaningar som organisationer står inför på dagens dynamiska marknad.

I varje avsnitt tar vi upp frågor som håller ledare, HR-chefer och rekryterare vakna om nätterna. Vi fördjupar oss i de senaste trenderna, strategierna och innovativa lösningarna som formar framtiden för HR och rekrytering.

Oavsett om du är en HR-proffs som söker nya perspektiv, en rekryterare som strävar efter att upptäcka innovativa tekniker eller en ledare som vill navigera i komplexiteten i moderna organisationer, är den här podcasten för dig.

Senaste avsnittet

Fyradagars arbetsvecka med Mattias Wiking från Turborilla

med Tove Oldebäck och Mattias Wiking från Turborilla | Avsnitt 13

Senaste avsnitt

Företag i tillväxt: Att navigera dess utmaningar

med Tove Oldebäck & Patrick Liu från Fast Travel Games | Avsnitt 11

Företagskultur, med VD Mattias Wiking från Turborilla

med Tove Oldebäck & Mattias Wiking från Turborilla | Avsnitt 10

Ledarskap på distans: Utmaningar och möjligheter för framtidens arbetsplats

med Tove Oldebäck, Ebba Jandér & Johanna Sylvander | Avsnitt 9

Att låta ALLA sätta sina egna löner

med Tove Oldebäck & Michaela Bodlander | Avsnitt 8

Employer branding

med Tove Oldebäck, Eva Björkman & Mia Nolberg | Avsnitt 7

Värderingsstyrd rekrytering del 2

med Tove Oldebäck & Mia Nolberg | Avsnitt 6

Möt Tove Oldebäck

Tove hade tröttnat på att arbeta under dåliga chefer och känna att hon aldrig fick chansen att förverkliga sin fulla potential. Eftersom det saknades intressanta arbetsgivare bestämde hon sig för att ta saken i egna händer.

Tillsammans med sin kollega Mattias grundade hon Recommended By med en enkel men kraftfull vision: att skapa sin egen drömarbetsplats. Nu är deras uppdrag att hjälpa andra företag att uppnå samma status genom att bli högt rekommenderade av sina egna anställda.

Håll ögonen öppna för våra senaste avsnitt

Följ med oss på ”Becoming Recommended by” där vi ger dig engagerande samtal med branschexperter och tankeledare som framgångsrikt har övervunnit hindren i den ständigt föränderliga världen av rekrytering och HR. Tillsammans kan vi avslöja hemligheterna bakom att bygga välmående team, attrahera topptalanger och skapa en arbetsmiljö som inspirerar alla att nå sin fulla potential.