Utbildning i självledarskap för yrkesverksamma inom spelbranschen

Gör dig redo att höja din kompetens och ge dig ut på ett halvdagsäventyr i självledarskap som är exklusivt utformat för spelindustrin. Den här utbildningen kommer att ge dig viktiga verktyg och strategier för att förbättra din personliga och professionella utveckling och öka din framgång i den här dynamiska branschen.

Under sessionen kommer du att fördjupa dig i olika ämnen, reflektera över dig själv och delta i interaktiva workshops som syftar till att utveckla självkännedom, främja motståndskraft och maximera din potential som självledare. Du kommer att få praktiska insikter om hur du kan utnyttja dina styrkor för att blomstra i spelbranschen.

Datum: TBD

Tid: TBD

Varaktighet: Halvdag (cirka 4 timmar)

Plats: Online

Investering: För att delta i denna utbildning kostar det 25 000 SEK per deltagare. Avgiften täcker utbildningsmaterial och den experthjälp som tillhandahålls under hela sessionen.

Platserna är begränsade, så se till att du säkrar din plats snabbt! Klicka bara på registreringslänken nedan för att säkra din plats.

Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta vår utbildningssamordnare på ida.utterstrom@recommendedby.se.

Vi tror att det är viktigt att investera i självledarskap för att lyckas i spelbranschen, och vi är glada över att få guida dig på denna stärkande resa. Missa inte detta tillfälle att förbättra din professionella utveckling och ta din karriär till nya höjder! Game on!