HR on Demand

Ärdu ett växande företag som känner dig lite vilsen när det gäller HR? Är du osäker på vad som måste finnas på plats enligt LAS eller om du ska anställa en HR-ansvarig?

Det är ingen fara! Vi är här för att ta bort HR bördan från dina axlar. Alla dessa arbetsrättsliga frågor kan ge huvudvärk, men det är där vi kommer in – vi hjälper dig att hantera allt detta!

Recommended by som din HR-partner

Vi tror att en hållbar arbetsmiljö leder till nöjda medarbetare och bättre affärsresultat. Det är därför vi är ditt HR-stöd.

Även i de bästa arbetsmiljöerna kan oväntade problem uppstå. Det är där vi kommer in i bilden – vi är dedikerade till att stödja dina ledare och anställda genom alla utmaningar som de kan möta. Med vår hjälp kan du öka engagemanget och produktiviteten och skapa en arbetsmiljö som främjar framgång och engagemang.

Vad vi kan hjälpa dig med

N

HR-konsultation, coachning och rådgivning för ledare och medarbetare

Vårt team fungerar som en pålitlig rådgivare till ledningsgruppen och de anställda och ger värdefulla HR-perspektiv och vägledning när du behöver det som mest.

N

Expertis inom arbetsmiljö, arbetsrätt och uppsägningar

Vårt team är väl insatt i personal- och arbetsrätt och ser till att ditt företag har de nödvändiga processerna på plats.

N

Driva projekt för att implementera eller förbättra HR-processer

Vi arbetar nära dig för att utveckla nya och innovativa arbetssätt som ökar dina kunskaper och färdigheter inom HR. Vårt mål är att hjälpa dig att bli självförsörjande inom HR så att du kan prestera utan vårt stöd.

Fast Travel Games

Recommended by har på ett fantastiskt sätt stöttat oss på Fast Travel Games. De har hjälpt oss med allt från kulturworkshops till personalfrågor. De har varit till stor hjälp för oss och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dem.

Oskar Burman, VD

Turborilla

Vi har arbetat nära Recommended by för att skapa våra värderingar, vision och mission. Det har varit en fantastisk resa som hela teamet har uppskattat, och vi har lärt oss så mycket på vägen. Att vara överens om var vi befinner oss nu och vart vi är på väg i framtiden, kan inte vara viktigare!

Mattias Wiking, VD

Miradot

Recommended by har hjälpt oss att sätta kultur på agendan. Vi tänker mer på hur vi agerar mot varandra och hur vi arbetar med allt från ledarskap till kundrelationer, med koppling till våra värderingar.

David Tombs, Operativ chef

Worldfavor

Bra workshop! Jag kände mig både inspirerad och motiverad efter denna dag. Bra övning kopplad till värderingar – jag hämtar mycket inspiration från den här uppläggningen och kan tydligt se hur jag kan tillämpa den i andra sammanhang. Jag ser fram emot mer av den individuella ledarskapscoachningen.