Attrahera och rekrytera talanger

Har du svårt att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till ditt företag? Är du trött på att tillbringa oändliga timmar med att söka efter kandidater, bara för att se dem att hoppa av mitt i processen?

Vi vet att det kan kännas svårt, men som tur är är det vår specialitet! Det är en utmanande marknad där ute, så du behöver någon som förstår den.

Recommended by som din rekryteringspartner

För att vara relevant på dagens konkurrensutsatta marknad krävs ett starkt arbetsgivarvarumärke och en effektiv rekryteringsprocess. Vi tror på att ge liv åt ditt arbetsgivarvarumärke för att se till att ditt företag sticker ut och attraherar rätt personer.

Vi samarbetar med dig för att attrahera och rekrytera de talanger du behöver för att lyckas. Genom att förbättra kandidatupplevelsen och rikta in oss på rätt personer vid rätt tidpunkthjälper vi dig att öka rekryteringstakten med rätt kandidater.

Vad vi kan hjälpa dig med

N

Engagerande karriärsidor, jobbannonser och skapande av innehåll

Genom att identifiera din målgrupp kan vi skapa medvetenhet om ditt företag i digitala forum och stärka ditt arbetsgivarvarumärke.

N

En skalbar rekryteringsprocess

Vårt team samarbetar med dig för att identifiera områden som kan förbättras i din rekryteringsprocess och effektivisera den för att förbättra kandidatupplevelsen och öka effektiviteten för rekryterande chefer.

N

Operativ rekrytering

Vi erbjuder omfattande rekryteringstjänster, inklusive skrivande av annonser, intervjuer och optimering av kandidatupplevelsen. Med över 600 framgångsrika placeringar inom teknik, spel och konst har vi erfarenhet av att hitta de bästa talangerna för alla roller, från spelutvecklare till VFX-artister.

N

En långsiktig plan för talangutveckling

Vi hjälper dig att skapa en tydlig plan för de långsiktiga färdigheter och kompetenser som krävs för att ligga steget före marknadsförändringarna. Vare sig det handlar om att uppgradera nuvarande anställda eller anställa nya talanger arbetar vi tillsammans med dig för att utveckla en proaktiv strategi för att behålla en konkurrensfördel.

N

Utbildning i rekrytering

Vårt mål är att ge ditt team möjlighet att på egen hand bli bäst på rekrytering. Vi tillhandahåller den kunskap och de färdigheter som dina rekryteringsgrupper behöver för att rekrytera de bästa talangerna.

Se en sammanfattning av detta erbjudande

Vad våra kunder säger

På kort sikt fick vi en partner som snabbt förstod våra behov och hjälpte oss att hitta kandidater från dag ett. På lång sikt är vår rekryteringsprocess nu effektivare och smidigare. Istället för att bara leverera en kandidat och sedan lämna oss är vi mycket glada över att vår partners omfattande kunskap och erfarenhet stannar kvar i vår organisation. För oss var det mycket viktigt att hitta en partner som förstår vilka vi är och vad vi står för och som levererar kvalitet i varje steg på vägen, och vi tror verkligen att vi har hittat det i Recommended By.

Marie Lundgren

HR chef, Star Stable Entertainment

Min erfarenhet av Recommended by har varit anmärkningsvärd. Recommended by har snabbt och effektivt kartlagt och hjälpt mig att hitta de perfekta säljprofilerna för mitt företag, och visat sin professionalism och expertis under hela processen.

Recommended bys förmåga att förmedla mitt företags vision till kandidaterna var verkligen imponerande. Trots att vissa kandidater inte fick jobbet lämnade de processen med en positiv attityd och en genuin nyfikenhet på mitt företag. Deras engagemang för att leverera förstklassiga kandidater och resultat har lämnat ett bestående intryck på mig.

Jag rekommenderar helhjärtat Recommended by som en pålitlig partner för att uppnå rekryteringsmålen.

Niklas Bellander

Landschef för Norden, Invibes

Vårt samarbete med Recommended by har resulterat i en effektivare och tydligare rekryteringsprocess. De har också hjälpt oss att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och skapat en karriärsida som vi är mycket stolta över. Vi har redan fått mycket positiv respons från våra kandidater om deras kandidatupplevelse och vår karriärsida.

Carolina Granat

HR-direktör, Aimo Park Group

Recommended by har verkligen utmanat våra processer och strukturer och rekryterat en imponerande mängd ny kompetens.

Martin Kullberg

Chef för rekrytering, Paradox Interactive

Recommended by hjälpte oss att skapa en skalbar och effektiv rekryteringsprocess. Som ett resultat av detta har vi sett en ökad mångfald av kandidater.

Devoteam