Attrahera och rekrytera talanger

Har du svårt att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till ditt företag? Är du trött på att tillbringa oändliga timmar med att söka efter kandidater, bara för att se dem att hoppa av mitt i processen?

Vi vet att det kan kännas svårt, men som tur är är det vår specialitet! Det är en utmanande marknad där ute, så du behöver någon som förstår den.

Recommended by som din rekryteringspartner

För att vara relevant på dagens konkurrensutsatta marknad krävs ett starkt arbetsgivarvarumärke och en effektiv rekryteringsprocess. Vi tror på att ge liv åt ditt arbetsgivarvarumärke för att se till att ditt företag sticker ut och attraherar rätt personer.

Vi samarbetar med dig för att attrahera och rekrytera de talanger du behöver för att lyckas. Genom att förbättra kandidatupplevelsen och rikta in oss på rätt personer vid rätt tidpunkthjälper vi dig att öka rekryteringstakten med rätt kandidater.

Vad vi kan hjälpa dig med

N

Definiera er EVP (Employee Value Proposition)

Vi arbetar nära ditt team för att definiera och formulera din unika EVP och ser till att den når fram till din önskade talangpool. Det handlar om att förstå och lyfta fram de unika fördelar, den kultur och de möjligheter som ditt företag erbjuder och som särskiljer dig från konkurrenterna på arbetsmarknaden.

N

Engagerande karriärsidor, jobbannonser och skapande av innehåll

Genom att identifiera din målgrupp kan vi skapa medvetenhet om ditt företag i digitala forum och stärka ditt arbetsgivarvarumärke.

N

En skalbar rekryteringsprocess och utbildning

Vårt team samarbetar med dig för att identifiera områden som kan förbättras i din rekryteringsprocess och effektivisera den för att förbättra kandidatupplevelsen och öka effektiviteten för rekryterande chefer.

N

Operativ rekrytering

Vi erbjuder omfattande rekryteringstjänster, inklusive skrivande av annonser, intervjuer och optimering av kandidatupplevelsen. Med över 600 framgångsrika rekryteringar inom IT, spel och design har vi erfarenhet av att hitta de bästa talangerna för alla roller, från spelutvecklare till VFX-artister.

Star Stable Entertainment

På kort sikt fick vi en partner som snabbt förstod våra behov och hjälpte oss att hitta kandidater från dag ett. På lång sikt är vår rekryteringsprocess nu effektivare och smidigare. Istället för att bara leverera en kandidat och sedan lämna oss är vi mycket glada över att vår partners omfattande kunskap och erfarenhet stannar kvar i vår organisation. För oss var det mycket viktigt att hitta en partner som förstår vilka vi är och vad vi står för och som levererar kvalitet i varje steg på vägen, och vi tror verkligen att vi har hittat det i Recommended By.

Marie Lundgren, chef för HR

Invibes

Min erfarenhet av Recommended by har varit anmärkningsvärd. Recommended by har snabbt och effektivt kartlagt och hjälpt mig att hitta de perfekta säljprofilerna för mitt företag, och visat sin professionalism och expertis under hela processen.

Recommended bys förmåga att förmedla mitt företags vision till kandidaterna var verkligen imponerande. Trots att vissa kandidater inte fick jobbet lämnade de processen med en positiv attityd och en genuin nyfikenhet på mitt företag. Deras engagemang för att leverera förstklassiga kandidater och resultat har lämnat ett bestående intryck på mig.

Jag rekommenderar helhjärtat Recommended by som en pålitlig partner för att uppnå rekryteringsmålen.

Niklas Bellander, landschef för Norden

Aimo Park Group

Vårt samarbete med Recommended by har resulterat i en effektivare och tydligare rekryteringsprocess. De har också hjälpt oss att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och skapat en karriärsida som vi är mycket stolta över. Vi har redan fått mycket positiv respons från våra kandidater om deras kandidatupplevelse och vår karriärsida.

Carolina Granat, HR-chef

Paradox Interactive

Recommended by har verkligen utmanat våra processer och strukturer och rekryterat en imponerande mängd ny kompetens.

Martin Kullberg, chef för rekrytering

Devoteam

Recommended by hjälpte oss att skapa en skalbar och effektiv rekryteringsprocess. Som ett resultat av detta har vi sett en ökad mångfald av kandidater.

Vår rekommenderade strategi för att attrahera och rekrytera topptalanger

1. Odla ditt företags kultur och värderingar

Att förstå och definiera ert företags kultur och Employee Value Proposition (EVP) är hörnstenen i vår strategi. Vi samarbetar med dig för att på ett autentiskt sätt fånga din organisations unika värderingar, beteenden och etos. Genom interaktiva workshops eller enkätundersökningar skapar vi ett tydligt EVP som säkerställer att både ditt team och potentiella kandidater har en tydlig och enhetlig förståelse för vad ditt företag står för.

2. Employer Branding: Anpassa och kommunicera er kultur

Nästa steg är att anpassa och förstärka ert employer brand så att det speglar företagets kultur på ett korrekt sätt. I denna process ingår att kritiskt utvärdera och förnya budskapet om ert Employer Brand för att säkerställa att det speglar era interna värderingar och EVP. Våra strategier inkluderar att förbättra er digitala närvaro, förfina material för rekrytering, såsom annonser och karriärsidor. Detta är avgörande för att attrahera kandidater som passar naturligt in i er kultur och organisation.

3. Effektivisera din rekryteringsprocess: Tydliga och inkluderande tillvägagångssätt

En viktig aspekt är att se över och förbättra rekryteringsprocessen för att säkerställa att den är transparent, inkluderande och kandidatvänlig. Vi arbetar tillsammans med dig för att finjustera din rekryteringsstrategi och anpassa den till er företagskultur, organisatoriska mål och se till att den är effektiv. Det kan handla om att utbilda alla som kommer vara involverade i rekrytering, standardisera intervjufrågor för att säkerställa kulturell kompatibilitet och att bejaka olika rekryteringsmetoder för att säkerställa att ni kan utvärdera kandidater korrekt. Vårt mål är att skapa en rekryteringsprocess som inte bara är effektiv och inkluderande utan också sömlöst integreras med ditt företags värderingar.

4. Operativt rekryteringsstöd: Praktisk hjälp vid rekrytering av talanger

Slutligen utökar vi vårt stöd till de operativa aspekterna av rekrytering. Vårt team erbjuder praktisk hjälp med att implementera dina förfinade rekryteringsstrategier. Vi hjälper till att identifiera och engagera topptalanger, underlättar intervjuprocessen och säkerställer en smidig onboarding-upplevelse. Detta omfattande stöd är utformat för att effektivt överbrygga klyftan mellan att attrahera kandidater och framgångsrikt integrera dem i din organisation.

Vår skräddarsydda strategi syftar till att göra det möjligt för ditt företag att attrahera och säkra de bästa talangerna, samtidigt som vi upprätthåller integriteten i din unika företagskultur och vision.

Läs mer om att attrahera och rekrytera talanger

Lyssna på vår podcast om att attrahera och rekrytera talanger

Kandidatupplevelse med rekryteringsexperten Jonas Hogener

med Tove Oldebäck & Jonas Hogener | Avsnitt 14

Employer branding

med Tove Oldebäck, Eva Björkman & Mia Nolberg | Avsnitt 7

Värderingsstyrd rekrytering del 2

med Tove Oldebäck & Mia Nolberg | Avsnitt 6