Making organizations recommended by their people

Vi är en rekryterings- och HR partner för växande företag, specialiserade inom IT och spelbranschen.
Kontakta oss

Rekrytering

Vi har hjälpt över 50 tech och spelföretag att växa. Vi har omfattande kunskap om kandidatmarknaden och är din partner när du vill attrahera och rekrytera nya talanger. Vi hanterar hela rekryteringsprocessen, inklusive employer branding, skriver annonser, genomför intervjuer och ger en minnesvärd kandidatupplevelse.

HR on demand

Få tillgång till en outsourcad och skräddarsydd HR-avdelning i den utsträckning du behöver. För att ett företag ska kunna växa på ett hållbart sätt är kunskap inom HR nödvändig. Vi är din flexibla partner inom operativ och strategisk HR, ett bollplank för ledningsgruppen och en expert på arbetsrätt.

Vad våra kunder säger

Vad våra kunder säger

”Recommended by har verkligen utmanat våra processer och strukturer och rekryterat en imponerande mängd nya talanger.”

Martin Kullberg
Chef för rekrytering

Vi har arbetat nära Recommended by för att skapa våra värderingar, vision och mission. Det har varit en fantastisk resa som hela teamet har uppskattat, och vi har lärt oss så mycket på vägen. Att vara överens om var vi befinner oss nu och vart vi är på väg i framtiden, kan inte vara viktigare!

Mattias Wiking
VD

”Vårt samarbete med Recommended by har resulterat i en effektivare och tydligare rekryteringsprocess. De har hjälpt oss att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och skapat en karriärsida som vi är mycket stolta över. Vi har redan fått mycket positiv respons från våra kandidater om deras kandidatupplevelse och vår karriärsida.”

Caroline Granat
HR-direktör

Knowledge hub

Vår podcast: Becoming Recommended by

Dyk ner i den dynamiska världen av HR och rekrytering med Tove Oldebäck och branschexperter som tar itu med utmaningar som organisationer står inför i vår engagerande podcastserie.

Guider och webinars

Förbättra ditt HR- och rekryteringsarbete med vårt nedladdningsbara innehåll. Fylld med värdefulla tips och steg-för-steg-vägledning är den din nyckel till att navigera i denna värld utan ansträngning

Blogg och nyheter

Håll dig informerad och inspirerad med vår blogg och vårt nyhetscenter. Få expertinsikter, branschuppdateringar och värdefulla tips för att främja din tillväxt och framgång.