Recommended by förtydligar sitt erbjudande som projektledare inom HR och stärker upp med två rekryteringar innan sommaren, Petra Stenqvist, HR-konsult och Charlie Bjurström, COO och senior konsult. 

 ”Jag och Mattias (Jansson) startade Recommended by för att vi älskar att arbeta med digitalisering och tillväxt. Vi har länge haft ambitionen om att förtydliga vårt erbjudande till marknaden och med dessa två förvärv är vi ett steg närmre vår vision om att bli en självklar partner när våra kunder behöver växa smartare”, säger Tove Oldebäck, partner och VD Recommended by.

Petra Stenqvist har en gedigen HR-bakgrund och har bl a tagit fram rutiner för personalvård på ett multinationellt företag, drivit eget och kommer nu senast från en HR-roll på ett IT-konsultbolag.

“Att erbjudas möjligheten att arbeta som HR-konsult känns som ett självklart nästa steg i min karriär. Att dessutom få göra det på Recommended By, som är ett företag med sunda värderingar och fokus på kvalité framför kvantitet, känns magiskt. Jag ser fram emot att få utvecklas tillsammans med företaget, våra kunder och mina fantastiska kollegor.”, Petra Stenqvist.

 

Charlie Bjurström, COO/konsult och Petra Stenqvist, HR-konsult

Charlie Bjurström har en bakgrund inom rekrytering och konsultförmedling och kommer senast från en roll som senior konsult och företagsrådgivning inom HR. Charlie axlar även rollen som COO och kommer ytterst ansvara för bolagets internrekrytering och fortsatta tillväxtresa.

“Jag har en bred erfarenhet av att ha jobbat mot ledningsgrupper i olika personal och organisationsfrågor, och har sett hur många företag kämpar med tillväxt och förändringsarbete. Jag ser fram emot få erbjuda våra kunder en ny syn på HR och tillväxt, genom smarta digitala lösningar och agila arbetsmetoder.”, Charlie Bjurström.

För frågor kontakta Tove Oldebäck, tove@recommendedby.se, 0707152466

Share This