Pressmeddelande Recommended by 2020-11-16

av | nov 17, 2020 | Pressmeddelande

Recommended by fortsätter växa och kan gladeligen meddela att man nu rekryterar in Hanan Naamneh som Talent Acquisition Specialist för att förstärka Recommended bys kunderbjudande inom hållbar tillväxt och agil Talent Acquisition.   

Hanan är specialiserad inom Tech-rekrytering och har arbetat både nationellt och internationellt som rekryteringskonsult men också in-house. Hon har attraherat tech-stjärnor till Sveriges största varumärken och har ansvarat för tillväxtarbete med fokus på att attrahera, rekrytera och behålla kompetens.

”Hanan står precis för den typ av framåtlutad, nytänkande tillväxt vi förespråkar på Recommended by. Förutom sin långa bakgrund inom rekrytering och Staffing kommer Hanan bidra med att stärka vårt erbjudande inom hållbar tillväxt genom att vara en stark röst för mångfald och inkludering.” säger Tove Oldebäck, VD på Recommended by.

Hanan har lång erfarenhet från konsultbranschen, och har tidigare erfarenhet från att driva rekrytering och tillväxten på IT-konsultbolaget One Agency samt att jobba med relocation på konsultfirman Deloitte.

“För mig är rekrytering motorn i ett bolags framgång och säkerställer tillväxt och möjligheten att möta framtidens utmaningar. Jag ser fram mot att få möta en ny marknad tillsammans med mina kollegor på Recommended by.” säger Hanan.

 

För frågor kontakta VD Tove Oldebäck, tove@recommendedby.se, 0707152466

 

Share This