Recommended by kan nu stolt presentera att vi har knutit till oss HR-profilen Karin Pihl för att vara en del av vår fortsatta resa inom Agil HR. Karin kommer att hjälpa Recommended by’s kunder med att bygga agila HR-funktioner med fokus på kulturarbete och ledarskapsutveckling.

Karin kommer senast från en roll som HR-chef på Fotografiska, där hon påbörjade uppbyggnaden av en mer agil HR-funktion. Som konsult besitter hon både bredd och spets inom HR, egenskaper som vi på Recommended by är otroligt glada över att få in i teamet.

“Karin är precis det tillskottet vi har väntat på. Hon kommer in med en bred HR-kompetens som kan utveckla både våra kunder och kollegor. Hon är dessutom en väldigt erfaren konsult med vana att hjälpa kunder att växa och utvecklas hållbart, helt i linje med det vi står för.” säger Tove Oldebäck, VD, om nyrekryteringen.

Karin har arbetat med bolag som Monki, Indiska och MTV. Hennes roller har alltid fokuserats kring att hjälpa bolagen framåt med sin organisationskultur, ledarskapsutveckling, styrning och sitt EVP. Karins konsultroll på Recommended by kommer främst att fokusera kring att driva kunders HR-projekt, stötta chefer och ledningsgrupper samt att arbeta med organisatoriska förbättringsåtgärder på plats.

“Att Recommended by delar min syn på HR:s självklara plats i en organisation, samt att det agila arbetssättet är framtiden, gjorde att jag inte kunde tacka nej till deras erbjudande. Att de lever som de lär är en viktig faktor för mig i val av arbetsgivare. Det känns fantastiskt att få vara med på deras resa framåt och jag ser verkligen fram emot att få hjälpa till att göra flera HR-organisationer agila.”

För frågor kontakta VD Tove Oldebäck, tove@recommendedby.se, 0707152466

Share This