Recommended by fortsätter växa och som ett strategiskt initiativ rekryteras nu Carin Ewald som bolagets Talent Officer, med fokus på att hjälpa Recommended bys kunder växa smartare. Aimée Narfström rekryteras som HR-konsult med fokus på hållbar tillväxt och hälsa.  

Carin har en bred och gedigen bakgrund inom Talent Acquisition, både som rekryteringskonsult och inhouse rekryterare med fokus på IT. Carin har varit med och byggt upp framgångsrika rekryteringsbolag som Ants och Safemind, och kommer senast från NetEnt där hon var en nyckelpersonerna i uppbyggnaden av bolagets staffing-funktion. Carin har sista året varit med att omstrukturera och effektivisera NetEnts nya rekryteringsstrategi i rollen som Global Talent Acqusition Specialist.

”Att möjliggöra för organisationer kunna attrahera, rekrytera och utveckla talanger i en allt mer komplex värld är något jag brinner för och något jag verkligen tror kommer bli allt viktigare i framtiden. För att lyckas med det krävs ett innovativt, agilt och brett arbetssätt, vilket är precis det Recommended by står för. Därför känns det väldigt kul att få bidra med mina erfarenheter i rollen som konsult via Recommended by!”, säger Carin Ewald.

 

Carin Ewald, Talent Officer & Aimée Narfström, HR-konsult

Aimée är en erfaren Talent Acqusition konsult med en bred internationell erfarenhet av både HR och rekrytering. Aimée har erfarenhet av att driva tech-rekryteringar på alla nivåer från start till mål. Tillsammans med sin starka passion för hälsa och välmående kan Aimée erbjuda en holistisk och innovativ syn på HR som bidrar till tillväxt och välmående medarbetare. Senast kommer Aimée från Ted Bakers i London där hon fokuserat på HR-frågor inom health and safety.

”Recommended by ser ljust på framtiden, och välkomnar en ökad efterfrågan av ett holistiskt synsätt på tillväxt och agila arbetssätt. Att både Carin och Aimée även är förespråkare av agila arbetsmetoder, hälsa och självledarskap är en stark fördel som vi tror kommer kunna lyfta bolaget och våra kunder till nästa nivå!”, Charlie Bjurström, COO.

För frågor kontakta COO Charlie Bjurström, charlie@recommendedby.se, 0760024944

Share This