Recommended by står inför en tillväxtresa och för att ytterligare möta marknadens ökade krav på agil och digital HR värvar bolaget nu två konsulter inom HR och Talent Acquisition – Ida Utterström och Andreas Bigert.  

Ida kommer direkt från Linköpings Universitet där hon läst en master inom Human Resource Management and Development. Master-uppsatsen skrevs med fokus på Employer Branding hos retailern Tiger of Sweden. Ida kommer att fokusera på uppdrag inom HR och Talent Management och kliver direkt ut som HR-konsult på spelbolaget Mojang.

”Jag ser fram mot att få vara med och förändra marknaden för HR och Talent Management, och Recommended by känns helt rätt i tiden med sitt digitala fokus och agila arbetssätt. En stor anledning till att jag valde Recommended by är deras kunder, och det förtroende som vi får att agera specialister inom framtidens HR”, säger Ida.

 

Andreas Bigert HR-konsult & Ida Utterström, HR-konsult

Andreas har en gedigen bakgrund inom försäljning och kommer senast från konsultmäklaren Upgraded People där han jobbat med sourcing och supplier management. Andreas kommer att stötta Recommended bys kunder inom sourcing och är ett välkommet tillskott för att möta förfrågningar inom Talent Acquisition.

“Recommended by står inför en tillväxtresa, och flera av våra kunder ser fördelen med att ta in extern kompetens för att ledningen bättre ska kunna navigera i frågor som rör rekrytering och andra tillväxtstrategier. Därför är vi oerhört glada för möjligheten att värva två skarpa hjärnor som kommer bidra med att lyfta diskussionen kring företags utmaningar med att attrahera och behålla talang på en alltmer digital arbetsmarknad” säger Charlie Bjurström, COO/konsult.

För frågor kontakta VD Tove Oldebäck, tove@recommendedby.se, 0707152466

Share This